Gozleme is een hartig traditioneel Turkse gerecht. Het wordt gemaakt van met de hand uitgerold deeg. En gevuld met verschillende ingrediënten zoals spinazie met of zonder kaas, alleen kaas, gehakt, aardappels enz. vervolgens wordt het aan beide kanten gebakken op een baakplaat.

Gozleme wordt in alle delen van Turkije gegeten. Iedere streek heeft uiteraard wel zijn favoriete vulling, afhankelijk van wat daar het meest verbouwd wordt op het land. Bijvoorbeeld aan de zwarte zee gebruikt men snijbiet (pazi), in het midden van Turkije vaker spinazie of prei, maar ook vlees.

Wat neem je mee voor de workshop:
- bakje met deksel.

- Na het bereiden van het gerecht gezamenlijk aan tafel
- Wat over is mag meegenomen worden
- € 29,50 Cursusprijs is inclusief ingrediëntkosten/ exclusief frisdrank
- Thee en koffie is in de prijs inbegrepen
- Met een groepje is het mogelijk om een andere dag in te plannen.

Ga voor de actuele workshops naar onze Facebookpagina: www.facebook.com/lunchroomsofra