WORKSHOP SARMA, (WIJN) DRUIVENBLADEREN)

In de Mediterrane keuken komen we in verschillende landen ‘Gevulde wijnbladeren’ op de menukaart tegen. Dit is een mooi gerechtje voor de fijnproevers onder ons. Ook in de Turkse keuken is sarma een gerecht dat bij bijzondere gelegenheden wordt gemaakt en gegeten. De docent zal jullie ontvangen bij Sofra, een ruimte waar haar verhalen over de Turkse cultuur en de authentieke Turkse sfeer u meeneemt naar Turkije en haar verrukkelijke gerechten.

Wat neemt u mee voor de workshop:
– bakje met deksel.

– Na het bereiden van het gerecht gezamenlijk aan tafel
– Wat over is mag meegenomen worden
– € 29,50 Cursusprijs is inclusief ingrediëntkosten/ exclusief frisdrank
– Thee en koffie is in de prijs inbegrepen
– Met een groepje is het mogelijk om een andere dag in te plannen.

NIEUWSBRIEF

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang handige nieuwtjes, acties en meer…
Wij sturen geen spam hoor 😉

    OOG VOOR DETAIL EN SMAAKVOL!